MZE_ZHONG_26.jpg
MZE_06_VDB_0620.jpg

HET VERHAAL VAN EYEMASTERS

Een bril is voor ons hét modeaccessoire bij uitstek. Het is de finishing touch aan je outfit! Juist daarom vinden we de optiekbranche zo interessant en veelzijdig. Zo'n twintig jaar lang runden wij een optiekwinkel. Geweldig om klanten te kunnen inspireren met een nieuwe bril, en te laten zien wat een bril voor je uitstraling kan doen. Nu is het tijd voor een volgende stap en richting we ons met Eyemasters op retailers.

Met onze jarenlange ervaring in de optiek hebben we een neus ontwikkeld voor het spotten van de laatste brillentrends. We bezoeken elk seizoen (inter)nationale vakbeurzen, gaan regelmatig op inkoopreis in binnen- en buitenland en halen inspiratie uit social media en magazines. 

Ons motto? ' Om een statement te maken met je bril hoef je geen dure merkbril te dragen' Oftewel: we weten precies waar we moeten zijn voor die on-trend bril die nét even anders-dan-anders is. Die van uitstekende kwaliteit én betaalbaar is en die je als zelfstandig retailer dolgraag in je assortiment opneemt, juist omdat hij niet op elke straathoek te koop is. Ook als retailer wil je je immers onderscheiden van de massa. En daar helpen wij graag aan mee met onze kennis, ervaring en inspiratie!

Wij richten ons expliciet op de zelfstandige retailer. Ons assortiment vind je daarom niet terug bij de grotere ketens. Leuk toch, om uniek te zijn?

Heb je specifieke wensen, vragen of ideeën die je aan ons wil voorleggen? Laat ons met je meedenken! Worden we heel blij van. En blijf vooral volgen voor de laatste trends en updates.

Kees & Jannita.

 

eyemasters
eyemasters